Poctivá kávová zrna potěší každého oslavence. Jakým druhem uděláte radost?

Káva už po generace patří mezi nejpopulárnější teplé nápoje na úplně celém světě. Taky aby ne – dokáže eliminovat únavu, zvýšit naši pozornost a zbystřit psychickou výkonnost. Navíc působí antioxidačně a preventivně proti mnoha formám neurodegenerativních onemocnění. Jaký druh kávy darovat svým blízkým?

Pravá Arabica potěší všechny

Arabica je nejoblíbenější kávová odrůda (asi 70 % celé světové produkce), kterou všichni moc dobře známe. Přináší s sebou totiž typickou výraznou kávovou chuť a další pozitivní vlastnosti.

Počítejte však s tím, že není Arabica jako Arabica. Instantní káva ve sklenicích z velkých obchodů je jen jakási náhražka, jež má s poctivými zrny jen pramálo společného. Přesně proto byste měli nakupovat jedině pravá zrna, a to v nenamletém stavu.

Takový prodej kávy nabízí třeba populární česká pražírna s názvem Monro. Ta nakupuje poctivá zrna přímo z plantáží po celém světě – Austrálie, Bali, Bolívie, Brazílie, Čína, Etiopie, Kostarika, Keňa, Mexiko a desítky dalších míst…

Každý druh má samozřejmě naprosto rozdílnou chuť, obsah kofeinu a účinky. A právě zde přichází na scénu suprový tip, díky němuž zaručeně potěšíte úplně každého oslavence.

Objednejte si degustační sady káv. Tyto komplety vám nabídnou až patnáct různých produktů po 100, případně 250gramových baleních. Oslavenec se tak bude moci vydat na cestu kolem celého světa a zjistit, kde mu chutná nejvíce.

Nezapomeňte na slevový kód

Daná kavárna Jihlava v tuto chvíli slaví 20 let od svého vzniku. Při této příležitosti vám nabízí slevový kód „20letMONRO“, díky němuž získáte 10% slevu na všechny produkty. V tuto chvíli sice není nabídka časově omezená, ale nikdy nevíte, kdy skončí. Raději si tedy objednejte požadovaná zrna co nejdříve.